Misschien voel je je angstig of verdrietig. Het kan ook zijn dat je geen vriendjes hebt of word je gepest. Misschien kan je er niet aan wennen dat je vader en moeder gescheiden zijn of ben je stil en kan je niet lekker meer lachen.En misschien weet je ook niet precies wat je dwars zit. Er kan in je leven van alles zijn waar je nog niet goed mee om kunt gaan of waar je last van hebt.

Hoe goed je ouders het ook met je voor hebben, soms wil het allemaal niet lukken. Dan kunnen je ouders hulp voor je gaan zoeken, want ze zijn bezorgd over je en zien je graag weer lachen. Dan kan het zijn dat je bij mij terecht komt.

Samen kunnen we onderzoeken wat je dwars zit en waarom dingen gaan zoals ze gaan. Maar vooral wat je eraan kunt doen om het te veranderen.

Dit gaan we doen door allerlei spelletjes, verhalen, rollenspel, tekenen of knutselen en misschien wil jij er juist over vertellen en praten. Bij iedereen is dat verschillend. Soms brengen kinderen iets van thuis mee. Dat kan.

Je komt dan een keer per week of twee weken in de speelkelder. Dit duurt een uur. Dat kan onder schooltijd. Als je wilt kan je het aan iedereen vertellen, maar dat hoeft helemaal niet.

Natuurlijk is het spannend de eerste keer, want je weet nog niet hoe leuk het gaat worden. De meeste kinderen willen graag de volgende dag alweer komen. Kijk voor een kleine kennismaking maar eens rond op de foto’s van de therapieruimte.