U kunt de praktijk vinden aan de De laurier 14 in Boxmeer, wijk Hollesteeg-noord.
Er is voldoende parkeerruimte.
Vanaf station en bushalte loopt u er ongeveer 15 à 20 minuten over.
Ook het centrum van Boxmeer ligt op deze loopafstand.

U kunt wachten in de wachtruimte. Hier ligt wat te lezen, is er koffie/thee, wifi en een ontspannen muziekje op de achtergrond.

Mieke van Tienen
De Laurier 14
5831 RP Boxmeer
0485-572092
mail@kindertherapie-oostbrabant.nl
KvK 17265469

Routebeschrijving;
Vanaf de A77 (Nijmegen-Keulen) neemt U de afslag en richting Boxmeer. Bij de tweede rotonde (bij Shell tankstation) gaat U rechtsaf en na ongeveer 150 meter (T-splitsing) rechts. U vervolgt deze kronkelweg door de wijk en na een voetgangers/fietsersoversteek gaat u de eerste weg rechts en daarna de tweede weg rechts. Deze doodlopende weg (de Laurier) rijdt u uit en komt dan op een pleintje. Hier kunt U parkeren.

Vanaf Sambeek gaat u richting Beugen en bij de rotonde met Shell tankstation links en vervolgt uw weg zoals hierboven beschreven.

Vanaf de A73 (Nijmegen-Venlo) neemt U de afslag en richting Boxmeer. Na de rotonde neemt U de eerste weg links richting Rijkevoort. Na ongeveer gaat 500 meter gaat u de eerste weg rechts over de spoorlijn en meteen daarna links. U rijdt nu parallel aan de spoorlijn. Bij de tweede weg en drempel gaat U rechts en de tweede weg links. Deze doodlopende straat (de Laurier) rijdt U uit en komt dan op een pleintje. Hier kunt U parkeren.